• Opcjonalny sposób wytwarzania sosu pomidorowego Opcjonalny sposób wytwarzania sosu pomidorowego

Maszynka do mielenia mięsa Sirman TC 22 E

Model
Wymienna końcówka do robienia sosu pomidorowego

Maszynki do mielenia mięsa Sirman, model TC 22 E:

- Wykonana z polerowanego, odlewanego aluminium.

- Wentylowany silnik.

- Przekładnia w kąpieli olejowej.

- Żeliwna głowica i ślimak podający (stal nierdzewna AISI 304 na życzenie).

- Płyty i noże ze stali nierdzewnej.

- Wersja CE: 

Elementy sterujące 24V i urządzenie NVR.

- Opcjonalnie: 

Ruch wsteczny.

  

Dane techniczne:

Model

TC 22 E

Zasilanie

800W - 1,2 KM

Źródło zasilania

230-400V/50Hz

Wydajność/godz.

Kg/10 min. 33

Standardowa płyta

4,5 mm

A

225 mm

B

185 mm

C

440 mm

D

215 mm

E

135 mm

F

445 mm

G

520 mm

Masa netto

21 kg

Wymiary transportowe

320x460x470 mm

Masa brutto

23 kg

Kod HS

84385000

Zobacz także