Nereo.jpg

Od ponad 45 lat Sirman produkuje najlepsze maszyny do przetwórstwa żywności dla profesjonalnej kuchni i handlu detalicznego.Od pomysłu przedsiębiorcy założyciela Nereo Marzaro po obecny czas, Sirman nieustannie angażuje się w wysoki poziom organizacji i pracy zespołowej, aby zaspokoić potrzeby ponad dealerów na całym świecie dzięki produktom zaprojektowanym i wyprodukowanym we Włoszech.

Dzisiaj Sirman jest liderem w branży dzięki najbardziej kompleksowej ofercie maszyn do przetwarzania żywności, zaprojektowanej z doskonałym połączeniem technologii i niezawodności, innowacji i rozwiązań, aby sprostać i przewyższyć wymagania restauracji, barów, pizzerii, masarni, supermarketów, laboratoriów , zbiorowości i rośliny. Jest to znakomity wynik pracy inżynierów pracujących codziennie w działach zaawansowanych technologii w zakresie badań i opracowywania skutecznych rozwiązań w celu dalszego rozszerzenia linii.

Dział badawczo-rozwojowy, który może pochwalić się 12 inżynierami z 8 stanowiskami do modelowania 3D, aby zarządzać wszystkimi etapami procesu opracowywania produktu w połączeniu z działem Sales Force, skupiając się na zrozumieniu i reagowaniu na rosnące i ciągle zmieniające się potrzeby klientów w celu stworzenia strategii wysokiego szczebla, aby być jedynym globalnym partnerem na włoskim rynku i dobrze znanym na całym świecie.

jpeg-1.jpegjpeg-2.jpegjpeg-3.jpeg

Fabryka Sirman

Sirman_Italia.jpg

sedi-1.jpg

Nowoczesny zakład montażowy o powierzchni 3.200 m2 wyposażony w automatyczny system magazynowania i wyszukiwania, który może pomieścić 2.650 palet, aby zapewnić dostępność materiału na każdym etapie procesu produkcyjnego, zwiększyć elastyczność i przepływ produkcji zarówno w przypadku uzupełniania zapasów, jak i niestandardowego produktu OEM.
System składania podzielony na dedykowane obszary dla każdego produktu podnosi odpowiedzialność i zaufanie Sirman Workers podczas całego procesu montażu.
W tym samym czasie umiejętności i doświadczenie Sirman Workers kwalifikują się do najwyższego poziomu jakości, godnego najlepszej tradycji włoskiej mechaniki, niezbędnej przy montażu ciężkich krajalnic, prawdziwych arcydzieł wyrafinowanej mechaniki.
Odpowiedzialność społeczna wobec pracowników oraz odpowiedzialność za środowisko i zasoby naturalne są kluczowymi kodeksami misji Sirman, które zostały poniesione dzięki instalacji systemu fotowoltaicznego o mocy 50 kW i nowatorskiemu systemowi ogrzewania podłogowego dla bezpiecznego i wygodnego środowiska pracy.

Firma Sirman jest dumna z bardzo wydajnej infrastruktury obróbki metalu o powierzchni 2700 m2, wyposażonej w 5 automatycznych centrów roboczych pracujących z 3 zmianami dziennie.
Nowy zrobotyzowany system polerowania wyposażony w dwa roboty Kawasaki i 10 różnych stylów matrycowych jest dziś jednym z najbardziej zaawansowanych na świecie, który może osiągnąć doskonałe wyniki bez interakcji człowieka. Polerowanie metalu jest znaną ciężką i niezdrową pracą, łatwą i bezpieczną dzięki Sirman dzięki inwestycjom w automatyzację i najnowocześniejszemu systemowi usuwania proszków i pozostałości.

6 000 m2 podzielone na 3 obszary produkcyjne.

Jeden obszar został poświęcony produkcji wyświetlaczy spożywczych, płyt indukcyjnych i innych nowoczesnych produktów do gotowania, drugi do produkcji wszystkich maszyn do barwienia i napojów i mieszarek zanurzeniowych, w końcu trzeci jest wyposażony w centrum obróbcze do stali nierdzewnej dla produkcja grilli kontaktowych panini, tosterów i pieców do pizzy.

  

Dzisiaj Sirman może się poszczycić ośmioma zakładami produkcyjnymi, z dumą zlokalizowanymi w regionie Veneto, z najlepszymi produktami wyprodukowanymi we Włoszech, oddziałem w Chicago od 1999 r. I oddziału w Szanghaju od 2005 r., Zaopatrzonymi w magazyny i usługi zaopatrzenia, aby lepiej służyć amerykańskiemu i chińskiemu rynkowi.

Od 2016 r. W Brazylii odbyła się kolejna inwestycja związana z dystrybucją produktów "Sirman Made in Italy" oraz produkcją krajalnic dedykowanych do rynku wewnętrznego, wciąż bardzo trudnych i zamkniętych, ale wciąż niezwykle dynamicznych. Centrala obsługuje wszystkie biura, dział logistyki oraz dział badawczo-rozwojowy, w którym 8 stacji modelowania 3D zarządza wszystkimi etapami procesu opracowywania produktu za pomocą narzędzi do druku CAD, CAM i druku 3d.

 piazzola1.jpg 

Najnowszy zakład produkcyjny firmy Sirman, zajmujący się produkcją maszyn pakujących próżniowo. Ten produkt dalej rozszerza linię Sirman osiągając znakomite wyniki w zadowoleniu klienta.

Dedykowane do produkcji maszyn do przygotowywania żywności, takich jak obieraczki do ziemniaków i ciągłe karmy. Powierzchnia zaledwie 1.000 m2 z wyjątkowo wysoką wydajnością produkcji, koncentrując się na produktach, które uczyniły Sirman znaną nazwą w profesjonalnych kuchniach na całym świecie.

Wysoce efektywny obiekt o powierzchni 2.200 m2 przeznaczony do produkcji maszyn do przetwórstwa mięsa posiada 5 obszarów montażowych zdolnych do wytwarzania maszyn o wysokiej wydajności, zgodnie z konkretnymi potrzebami rynku, a nawet pojedynczego konta. Precyzja i staranność przewyższają plon dla rozwoju i wdrażania niezawodnych, wydajnych i trwałych produktów i rozwiązań. Wysoce wydajny zakład o powierzchni 2.200 m2 przeznaczony do produkcji maszyn do przetwórstwa mięsa posiada 5 obszarów montażowych zdolnych do wytwarzania maszyn o wysokiej wydajności zgodnie z szczególne potrzeby rynku, a nawet pojedynczego konta. Precyzja i staranność przeważają nad zyskiem w celu opracowania i wdrożenia niezawodnych, wydajnych i trwałych produktów i rozwiązań

Showroom e Corsi

Immagine.png

Production catering equipmentSirman pozostaje na bieżąco z nowościami w branży gastronomicznej, najbardziej innowacyjnymi technologiami i wymaganiami najlepszych szefów kuchni. Aby to osiągnąć i zapewnić rozwiązania na ciągle zmieniającym się rynku, Sirman ceni szkolenia i rozwój pracowników oraz kompleksową komunikację korporacyjną, aby podkreślić znaczną liczbę ważnych działań. Niezwykle ważne jest uznanie jakości produktów, ponieważ jest to jedyny sposób, aby Klienci mogli zrozumieć codzienne zalety nowych rozwiązań oraz w pełni wyrazić umiejętności.

Sirman zamierza promować jakość pracy profesjonalistów poprzez sponsoring wydarzeń dla włoskiego zespołu kulinarnego i znanych osobistości świata kulinarnego, zajęcia i seminaria prowadzone przez ekspertów branżowych, publikacje książek kulinarnych od światowej sławy mistrzów kuchni, multimediów i Zafferano Magazyn, w całości poświęcony serwisowi gastronomicznemu i profesjonalistom kulinarnym z wglądem najlepszych ekspertów kulinarnych.

sponsorSirman_2017.jpg